Kamaki και σχέση?!

  Ένα από τα πιο σύνηθες θέματα συζήτησης με φίλους που πάμε για καμάκι ή και με φίλες ακόμη που απλά αράζουμε για καφέ είναι, το αν μπορείς να βρει κάποιος γυναίκα για σχέση αν την έχει γνωρίσει κάνοντας της καμάκι.

  Η θέση μου πάνω στο θέμα είναι ...ΝΑΙ!!

  Το βασικότερο επιχείρημά μου δεν είναι το γεγονός ότι το γνωρίζω λόγο της εμπειρίας μου στο καμάκι, τα τελευταία οκτώ χρόνια σχεδόν όλες οι σχέσεις μου από το καμάκι ξεκίνησαν, αλλά το που αλλού να γνωρίσεις κόσμο!??

 Βλέπεις ο κοινωνικός σου κύκλος, όσο μεγάλος και να είναι, κάποια στιγμή σταματάει να ανανεώνεται!! Από την άλλη στην δουλειά δεν έχεις πάντα τις ευκαιρίες και τους αριθμούς για να έχεις επιλογές. 

 Όπως και να έχει, το θέμα είναι ότι και στις δύο περιπτώσεις είναι μοιραίο να συμβιβαστείς κάποια στιγμή γιατί βλέπεις τις επιλογές σου να περιορίζονται, αν όχι να εξαφανίζονται τελείως. Αυτό έχει ένα τραγικό αποτέλεσμα, να πέσεις με τα μούτρα σε όποια ευκαιρία σου δοθεί χωρίς να βλέπεις τα λάθη και τους συμβιβασμούς που κάνεις.

 Κάνοντας καμάκι οι επιλογές σου είναι απεριόριστες!! Ναι έχεις κάποιο κόστος στον εγωισμό σου στην αρχή αλλά στη συνέχεια ανταμείβεσαι για τους κόπους σου με μια γυναίκα που σου αξίζει στο πλάι σου και την ευτυχία που έρχεται με αυτό.

 Η ανεξαρτησία του να ξέρεις ότι αν κάτι δεν πάει καλά στο επόμενο ραντεβού ή το ότι δεν χρειάζεται να περιμένεις να έρθει κάποια "καινούργια"στην δουλειά ή ακόμη να παρακαλάς να έρθει και εκείνη η ξαδέρφη του κολλητού σου μπας και ζευγαρώσεις και εσύ, είναι ανεκτίμητη!!

 Το να μην σε νοιάζει τι πιστεύει η κάθε μια για εσένα και το πόσα πράγματα πιστεύεις ότι θα έπρεπε να αλλάξεις στον εαυτό σου, μόνο και μόνο για να ταιριάξεις στα θέλω κάποιας που δεν ξέρεις καν αν ταιριάζετε, γιατί δεν μπορείς να το δεις λόγο του φόβου της... τελευταίας ευκαιρίας!!!

 Κάθε φορά που μιλάς σε μια γυναίκα είναι μια καινούρια ευκαιρία, καμιά φορά είναι παραπάνω από μια!!

 Τώρα θα μου πεις το κλασσικό... "Μα σοβαρή κοπέλα θα γνωρίσω στο μπαρ ή το κλαμπ ή ακόμη θα της κάνω καμάκι στο δρόμο και αφού μου "κάτσει" θα είναι σοβαρή?!

  Απαντάω σε αυτό με το έξης....

 Οι γυναίκες που γνωρίζεις και είναι κατά την γνώμη σου σοβαρές δεν πάνε σε κλαμπ, σε μπαρ και δεν μιλάνε στον δρόμο? Αφού λοιπόν πάνε είναι μοιραίο να τις βρεις και εσύ εκεί!!

 Μετά έρχεται το άλλο... Μα καμία σοβαρή γυναίκα δεν θα μιλήσει ή πόσο μάλλον θα κάνει σχέση με κάποιον που της την έπεσε τυχαία...

 Εδώ αδικείς τον εαυτό σου.. Αν πραγματικά κάνεις καμάκι με τον τρόπο που συζητάμε εδώ τότε θα εκπέμπεις  αυτοπεποίθηση, σεβασμό, ευφυΐα, χιούμορ, χαρακτήρα και όλα όσα ψάχνει μια γυναίκα που ξέρει τι θέλει!

 Αν λοιπόν μια γυναίκα που ψάχνει όλα αυτά σε έναν άντρα και όταν της δοθεί η ευκαιρία την αρπάζει για να βρεθεί σε μια καλή σχέση, εσύ δεν την θεωρείς σοβαρή τότε πρέπει να το ξανασκεφτείς λίγο...

 Μην ψάχνεις λόγους για να μην κάνεις καμάκι και προπαντός μην κρίνεις ανθρώπου πριν τους γνωρίσεις!!! Κάθε μια γυναίκα που θα γνωρίσεις κάνοντας καμάκι παρακάτω, μετά το αρχικό σοκ της γνωριμίας με έναν άγνωστο θα σου αποκαλύψει ποια είναι. 

 Μην στερείς από τον εαυτό σου την ευκαιρία να είσαι με την γυναίκα που σου αξίζει!

  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...