Δύναμη χαρακτήρα.

 Με αφορμή το άρθρο περί Διαφοράς ηλικίας και ενώ ήμουν για καφέ με τρεις φίλες μου είπα να τις ρωτήσω τι πιστεύουν εκείνες.

 Με ηλικίες από 25 μέχρι 29 ετών και όντας άτομα που έχουν δει και έχουν ζήσει αρκετά λόγο επαγγέλματος η άποψη τους περίμενα να είναι εμπεριστατωμένη.

 Οι απαντήσεις τους λίγο ως πολύ ήταν οι ίδιες. Ο άντρας θεωρούν πρέπει να είναι μεγαλύτερος από 5 έως 10 χρόνια. Οι λόγοι για τους οποίους πρέπει να υπάρχει αυτή η διαφορά, θα έλεγα, χωρίζονταν σε δύο κατηγορίες.

 Η μια κατηγορία είναι οι κλασσικοί λόγοι περί "ωριμότητας" και συνειδητοποίησης του τι θέλει και όλα αυτά τα πολύχρωμα. 

 Η άλλη κατηγορία είναι που έχει το ενδιαφέρον. Ναι μεν έχει να κάνει με την επαγγελματική αποκατάσταση και σταθερότητα και την ανεξαρτησία του άντρα γενικότερα, αλλά όχι για τον λόγο που κακοπροαίρετα θα φανταζόμασταν ως αρσενικά!! 

 Δεν είναι ότι θέλουν σπόνσορα για τα έξοδα τους, όχι όλες τουλάχιστον! Αλλά έχουν εν ολίγοις βαρεθεί την γκρίνια και την ανασφάλεια που εκφράζουμε με διάφορους τρόπους λόγο της όποιας επαγγελματικής και οικονομικής ανασφάλειας μας!!

 Με άλλα λόγια έχουμε γίνει γκρινιάρηδες!! Το είχα ακούσει ξανά αυτό στο παρελθόν και το είχα επεξεργαστεί στον εαυτό μου αλλά ίσως πρέπει να υπενθυμίσω να τονίσω και να πω ξανά και ξανά..

Ο ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ "Α" ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΔΕΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ.-

 Έχουμε πει και ξανά λέμε για να μην ξεχνάμε. Οι γυναίκες θέλουν άντρες και όχι παιδάκια που γκρινιάζουν και κλαψουρίζουν ψάχνοντας για παρηγοριά! 

 Οι ανασφάλειες και οι αναζητήσεις σου είναι ο χρυσός με τον οποίο χτίζεις τον χαρακτήρα σου όσο ψάχνεις τον εαυτό σου. Όταν τον χαρίσεις σε κάποιον που, δεν θέλει ή δεν χρειάζεται μιας και όλοι έχουν τέτοιο χρυσάφι, τότε θα μείνεις φτωχός από χαρακτήρα!!

 Ναι όλες θέλουν να μας πάρουν αγκαλιά και να μας απαλύνουν από τον πόνο της καθημερινότητας και να εξαφανίσουν με ένα χάδι τις ανασφάλειες και τις ανησυχίες μας, αλλά αυτό κουράζει. Μοιράσου τα όλα αυτά με τον κολλητό σου ή την μάνα σου! 

 Θα έρθει και η ώρα που θα μοιραστείς πιο βαθιά συναισθήματα και προβληματισμούς με την γυναίκα της ζωής σου, αλλά όχι στα πρώτα ραντεβού! 

 Οπότε μέχρι να την βρεις και να νιώθεις ότι θα αντέξει το βάρος της όποιας ψυχολογικής υποστηρίξεις χρίζεις τότε μια συμβουλή έχω να σου δώσω.. κάνε κράτει... κράτα τον χρυσό για πάρτη σου, μπορεί να θέλει δουλειά για να αστράψει αλλά αξίζει τον κόπο!

  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...