Πως να τα θυμάμαι όλα αυτά...

 Πολύ συχνά παίρνω email από νέα καμάκια που πελαγώνουν με τις τόσες νέες πληροφορίες και φοβούνται ότι κάπου στην πορεία θα ξεχάσουν τι να κάνουν ή τι να πουν μετά και θα τα κάνουν θάλασσα!

 Να ξεκαθαρίσω κάτι.. θα τα κάνεις θάλασσα και δεν θα πάθεις τίποτα!!! Σοβαρά δεν θα σου συμβεί τίποτα κακό!!

 Σου έχω πει πολλές οι γυναίκες θέλουν να τους μιλάμε και αν πεις και καμιά κοτσάνα δεν τρέχει μια... από όλους τους άλλους εκεί μέσα που δεν έχουν τα κότσια να ρισκάρουν.. καλύτερα ένας άντρας που ρισκάρει και ας τα θαλασσώσει!!

 Στο ζουμί τώρα. Ο βασικότερος τρόπος για να μην ξεχνάς όλα αυτά που μελετάς στο site  στους οδηγούς και στο βιβλίο μου είναι η πρακτική! Ο φόβος της αποτυχίας και της απόρριψης καταλαβαίνω ότι σε ρίχνει στην μελέτη και έτσι καθυστερείς την πράξη. Το έχουμε πάθει όλοι όσοι έχουμε ασχοληθεί με το άθλημα! Εγώ μελετούσα πάνω από 6 μήνες!!!

 Το κόλπο είναι να συνδυάσεις και τα δύο... πρακτική και μελέτη. Πως?! Απλό...

Πριν βγεις διαλέγεις κάποιες ατάκες και τεχνικές και βάλτες σε μια σχετική σειρά εκτέλεσης.. σαν ένα πλάνο αποπλάνησης. Γράψτες συνοπτικά σε ένα μήνυμα στο κινητό σου ή σε κάποιο κειμενογράφο για να έχεις πρόσβαση σε αυτό όποτε χρειάζεται... ακόμη και κατά την διάρκεια της προσέγγισης!!

 Για παράδειγμα ας πούμε διαλέγεις δυο ανοίγματα, ένα άνοιγμα γνώμης όπως το αν θα σου πήγαινε να βάψεις το μαλλί κόκκινο και ένα έμμεσο άνοιγμα όπως το ότι θα ήταν τέλεια για τον φίλο σου! Από τεχνικές η αγαπημένη μου είναι η Ειρωνικά αστείος και τελευταία προσθήκη στο πλάνο είναι κάποια βασικά σημεία της δικής σου γλώσσας σώματος. Την δική τους γλώσσα σώματος την τσεκάρεις εν όσο τις πλησιάζεις. Παρακάτω με την εμπειρία θα διαβάζεις την γλώσσα του σώματος όλων στο παρεάκι ενώ τους μιλάς και θα προσαρμόζεσαι. Σημαντικό είναι να έχεις και πλήρη κατανόηση του πώς να αγγίξεις μια γυναίκα.

Έτοιμο το πλάνο!! 

Ανοίγματα: Να βάψω μαλλί /Τέλεια για τον φίλο μου.
Τεχνική: Ειρωνικά αστείος
Προσοχή:Γλώσσα σώματος, ανοιχτά και σταθερά πόδια, στέκομαι με ψιλά το κεφάλι , σκύβω λίγο να τις ακούσω και θα πρέπει αυτές να με ακούν. Αγκώνες χαλαρά στην μέση και δουλεύω τα χέρια μου.Πάντα ανάμεσα τους.
Προσοχή: Αγγίγματα, σωστά και αυξανόμενα από απλά σε κρατήματα. Παιχνίδια και high five, κόλα το.

 Μην φοβάσαι μην σε πάρουν χαμπάρι... stealth mode on!!! Όλα τα κινητά όταν πατήσεις κάποιο κουμπί ανάβει η οθόνη. Θα το έχεις λοιπόν στην τσέπη και όταν το χρειαστείς θα κάνεις σαν να δονήθηκε, βάζεις το χέρι στην τσέπη, πατάς το κουμπάκι να ανάψει και το βγάζεις. Διαβάζεις την επόμενη κίνηση στο πλάνο σου και μπουμ!! Είσαι έτοιμος!

 Αν κάποια γάτα σε πάρει χαμπάρι τότε η καλύτερη στρατηγική είναι να παραδεχθείς το τι κάνεις! Μια γυναίκα θα σεβαστεί το γεγονός ότι προσπαθείς από το να μην της μίλαγες ποτέ και απλά να ήσουν ένας από εκείνους που... απλά κοιτούν λες και είναι James Bond!!

 Πρακτική πρακτική πρακτική παντού και συνέχεια!!! Practice makes perfect!!

Καλό κυνήγι και περιμένω να μάθω τις περιπέτειες σου!!
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...