Καμάκι στο σχολείο!?


Όλο και πιο συχνά λαμβάνω email από μαθητές του λυκείου για το πότε πρέπει να αρχίσουν το καμάκι! Αποφάσισα  λοιπόν να γράψω ένα άρθρο για εσένα που είσαι στο λύκειο και ψάχνεις από τώρα να βρεις τον εαυτό σου.

 Πρώτα από όλα θα σου πω ότι μπορείς να ξεκινήσεις το καμάκι από τώρα. Το να θες να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση  γενικά είναι καλό και όχι μόνο για τις μελλοντικές σχέσεις σου με τις γυναίκες, αλλά με τους ανθρώπους γενικότερα! Για εμένα το να μάθω να κάνω καμάκι με βοήθησε πάρα πολύ στον να μάθω το ποιος είμαι και να δοκιμάσω τα προσωπικά μου όρια!

 Είναι βασικό να είσαι ευγενικός και να σέβεσαι τους άλλους γύρο σου και τον εαυτό σου! Μπορεί η λέξη καμάκι να ακούγεται σαν μια άσχημη λέξη και να κάνει πολλούς να φαντάζονται ότι περιλαμβάνει σαχλές ατάκες, όπως αυτές που ακούγονται στις ελληνικές ταινίες του '80, καθώς και να πιστεύουν ότι όποιος κάνει καμάκι είναι σαχλός, αλλά τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι πιο μακριά από την αλήθεια!
 Είναι βασικό να καταλάβεις ότι όσο και αν σε τρομάζει η πρώτη προσέγγιση, φαντάσου πόσο τρομάζει μια γυναίκα που δεν σε ξέρει καν ή απλά μοιράζεστε κάποιο μάθημα. 
 Έχοντας λοιπόν ξεκαθαρίσει ότι το καμάκι πλέον είναι μια φυσιολογική εξέλιξη της κοινωνικής ζωής μας ας προχωρήσουμε στο ζουμί!!

 Καταλαβαίνω ότι το βρίσκεις αρκετά δύσκολο να μιλήσεις σε κάποια που σου αρέσει και κάνει την καρδιά σου να χτυπά γρήγορα. Μπορείς πάντα να ξεκινήσεις το καμάκι από κοπέλες που δεν σου προκαλούν ταχυπαλμία για να δεις ότι αυτά που σου λέω δουλεύουν και σε τι βαθμό. Με τον καιρό θα δεις ότι είναι εύκολο και το άγχος φεύγει.

Να ξέρεις ότι όλοι έχουμε κάποιο άγχος και είναι φυσιολογικό ,απλά πρέπει να μη το σκέφτεσαι.Επικεντρώσου στην κουβεντούλα που θα κάνεις και στο τι σου λέει και τι κάνει.

 Σίγουρα και θα κολλήσεις και δεν θα έχεις τι να πεις.. δεν τρέχει τίποτα.. σου συμβαίνει και με τους φίλους σου. Αν δεν κάνεις σαν πανικόβλητος και έχει αρχίσεις την κουβέντα με κάτι που την ενδιαφέρει και ανταποκριθεί σε κάποιο βαθμό δώσε της χρόνο να συνηθίσει την παρουσία σου, το να μιλάς ασταμάτητα δεν είναι και ότι καλύτερο. Σκέψου τον φίλο που σε ζαλίζει με την φλυαρία του!

 Ρίξε την ατάκα σου περί του θέματος που έχεις διαλέξει από το τι συζητάτε αυτή την εποχή στο σχολείο και κάνε κουβεντούλα για αυτό. Μόλις κολλήσεις απλά ρώτα την που μένει τι μουσική ακούει και άλλα τέτοια. Καλύτερα να προσπαθήσεις να μαντέψεις και άσε την να σε διορθώσει. Έτσι έχει πιο πολύ πλάκα.

Αν δε της παίρνεις κουβέντα ... δεν τρέχει πάμε στην επόμενη.

 Σπάνια θα είναι μόνη της οπότε η ατάκα σου ας είναι γενικά
απευθυνόμενη σε όλο παρεάκι και όχι μόνο σε εκείνη. Μπορείς να έχεις μια δεύτερη ατάκα για εκείνη μόνο αφού εξαντληθεί το πρώτο θέμα. Εδώ να σου πω ότι όταν λέω ατάκα μπορεί απλά να είναι μια έξυπνη χιουμοριστική ερώτηση και όχι κάτι βγαλμένο από την φαντασία σεναριο- γράφου. π.χ.

"Τώρα που σε παρατηρώ σε κόβω για σκυλού σαν εμένα!"

 Ακόμη και αν είναι γκοθού η emo δεν σε νοιάζει ακόμη και αν εσύ ακούς hip hop και RnB και φαίνεται αυτό από το ντύσιμο σου! Μην σου πω ότι αν είναι έτσι ακόμη καλύτερα, πάρε και το υφάκι του "σε δουλεύω" και είσαι μέσα ως αστείος. Σκοπός σου δεν είναι να μαντέψεις αλλά να μάθεις τι ακούει. Δεν παίζει ρόλο αν το βρεις ή όχι αλλά μετά από μια ατάκα προς όλο το παρεάκι θέλεις να ξεχωρίσεις τον στόχο σου.

 Να ξέρεις ότι ξέρεις ότι ο μόνος τρόπος για να ξεπεράσει όλα αυτά τα θέματα είναι η εξάσκηση και να ξέρεις ότι αξίζει να μπορείς να έχει την απόλυτη επιλογή στις γυναίκες το ρίσκο. Ένα ρίσκο που είναι πολύ πιο μικρό από ότι φαντάζεσαι.

 Στο βιβλίο μου έχω και τεχνικές και κόλπα για την αυτοπεποίθηση και το πως να ξεκολλάς στην κουβέντα και σου λέω ότι θα είναι πολύ φθηνό ακόμη και για εσένα που είσαι μαθητής. Είναι δωρεάν!!
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...