Καμάκι σε 3 μέρες!?

 Ένας από τους οδηγούς που μπορείς να κατεβάσεις από το tab downloads είναι ο "Γίνε καμάκι σε 3 μέρες!". Ο οδηγός αυτός γράφτηκε για χαβαλέ πριν καν αρχίσω το site και γενικά να βοηθάω άλλους με το καμάκι.

 Προς μεγάλη μου έκπληξη είναι τρομερά αποτελεσματικός και τον έκανα πράξη και εγώ και σου λέω ότι κάνει θαύματα αν τον ακολουθήσεις κατά γράμμα. Στο τέλος του τριημέρου θα σου έχουν συμβεί δύο υπέροχα πράγματα.

 Πρώτον θα δεις ότι οι γυναίκες είναι φιλικά πλάσματα, θέλουν το όμορφο καμάκι και δεν πρόκειται ποτέ να σε προσβάλουν δημοσίως. Αν σου συμβεί αυτό και εσύ ήσουν ευγενικός μαζί της τότε απλά πέτυχες ένα μίζερο άνθρωπο που δεν αξίζει τον χρόνο σου. Εκείνη χάνει!!!

 Δεύτερον και σημαντικότερον θα κάνεις περίπου 20 προσεγγίσεις σε 3 μέρες, υποθέτω πιο πολλές από ότι οι περισσότεροι φίλοι σου, με αποτέλεσμα συσσωρευμένη εμπειρία. Μπορώ να σου μάθω τα πάντα σχεδόν αλλά δεν μπορώ να σου μεταδώσω την εμπειρία μου. Αυτό είναι κάτι που μπορείς μόνο εσύ να κάνεις.

 Αν υποθέσουμε ότι η αρχή είναι το ήμισυ του παντός με τον οδηγό έχεις 50% κέρδος γιατί απλά θα αρχίσεις και μάλιστα πολύ δυναμικά και με αρκετά εφόδια! Η συσσωρευμένη εμπειρία που θα αποκομίσεις είναι επιπλέον 50% κέρδος. 


 Σε 3 μέρες θα έχεις κερδίσεις κάτι που άλλοι στον στίβο του καμακιού δεν έχουν ιδέα ότι είναι δυνατό!! Για την ακρίβεια δεν ξέρουν καν ότι είναι στίβος, ζουν στον μύθο του "Ή το έχεις ή όχι"!!

 Ο οδηγός είναι βασισμένος στο απλά να ζητάς οδηγίες στο δρόμο προς κάποιο μέρος! Τι πιο απλό!!!

 Το να ζητάς οδηγίες είναι το καλύτερο και πιο εύκολο "street game" που θα βρεις και φυσικά μπορείς να δοκιμάσεις τα πάντα. Δες το σαν πείραμα και παίξε. Δυο είναι τα πιθανά αποτελέσματα μιας ατάκας.. Να την γνωρίσεις ή να μην την ξαναδείς ποτέ.


 Για κάποιον αρχάριο οι οδηγίες είναι ότι καλύτερο για να ξεκινήσει αλλά ακόμη και αν την σταματήσεις μόνο και μόνο για να της πεις ότι είναι όμορφη αρκεί για να κερδίσεις έδαφος στην μάχη με το άγχος της προσέγγισης!!

 Το σίγουρο είναι ένα γλυκό χαμόγελο από μια όμορφη ξένη!! Οπότε το δίλημμα δεν είναι αν θα σε απορρίψει αλλά αν θες ένα γλυκό χαμόγελο ή όχι!


 Μην αργείς λοιπόν, κατέβασε τον οδηγό και ξεκίνα το καμάκι τώρα! Άσε την μελέτη για μετά!
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...