Ηλικία ωριμότητα και ... καμάκι?!

 Το γεγονός και μόνο ότι ένας άντρας ψάχνεται από τώρα για το πως να κάνει καμάκι τον καθιστά ωριμότερο από πολλούς άντρες που αρνούνται να αντιμετωπίσουν το ότι μπορεί να χρειάζονται βοήθεια! Δεν είναι ντροπή να
θες να είσαι καλός σε κάτι και να ψάχνεις το πως.

Το υλικό που έχω στο site θέλει μελέτη και θα σε βοηθήσει αρκετά να αναπτύξεις ωριμότητα απέναντι στις γυναίκες ενώ παράλληλα θα τις απομυθοποιήσεις. Είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν αρκετές γυναίκες εκεί έξω που θες, ας πούμε , να γνωρίσεις καλύτερα. Να ξέρεις ότι όλες οι γυναίκες όλων των ηλικιών έχουν τρομερή ανασφάλεια όσο ωραίες και να είναι όσο συχνά και αν το ακούν.


 Επειδή ακριβώς το ακούν συχνά ειδικά από γονείς συγγενείς και κολλητές, δεν χρειάζεται να το ακούν από εσένα. Σκοπός σου δεν είναι να θρέψεις την ανασφάλεια αυτή, σκοπός σου είναι να ξεχωρίσεις ως ωριμότερος δείχνοντας τους ότι ξέρεις τι θες.

 Σίγουρα από στυλ και μαλλί είσαι μέσα στα πράγματα και αν δεν είσαι τότε μελέτησε προσεκτικά τον οδηγό μου Στυλ και προετοιμασία! Επίσης για αρχή πρέπει να μελετήσεις και να χωνέψεις καλά τους μύθους περί γυναικών που. Από εκεί και πέρα κατάλαβε ότι υπάρχουν παρά πολλές γυναίκες εκεί έξω και μην φοβάσαι να τα θαλασσώσεις, σου δίνω το δικαίωμα να καταστρέψεις τις 100 πρώτες προσεγγίσεις σου!

 Μην ψάχνεις δικαιολογίες για να μην τους μιλήσεις δεν υπάρχουν. Σίγουρα πιστεύεις ότι μόνο οι "κουλ" τύποι έχουν δικαίωμα στις ωραίες. Λάθος! Απλά σκέψου τις επιλογές τους..όταν μόνο οι "κουλ" τύποι μόνο τις πλησιάζουν με αέρα και αυτοπεποίθηση. Εσύ θα έχεις αυτοπεποίθηση γιατί ξέρεις και θα μάθεις πράγματα που δεν έχουν ιδέα ότι είναι πιθανά!

Ήρθε η ώρα να λάβεις δράση. Η καλύτερη ατάκα είναι "Γεια!" και το εννοώ από εκεί και πέρα είναι όλα θέμα άνεσης. Η φαντασία σου παράγει συνέχεια εικόνες καταστροφής. Βάλτην να παράγει εικόνες επιτυχίας και αν δεν έρθουν μην κολλάς απλά πες "Οκ κόλλησα, ξέχασα τι ήθελα να σου
πω, μάλλον δεν θα ήταν σημαντικό! Το όνομα σου?"

 Ναι μπορείς να κάνεις καμάκι παντού και θα είναι εύκολο αν
σηκωθείς από τον κώλο σου και πας να της μιλήσεις. Ακόμη και αν είσαι μαθητής στο λύκειο για παράδειγμα, θα έχετε σίγουρα θέματα να συζητήσετε, ας πούμε  για κάποιο μαθητή που αποβλήθηκε, για κάποιο δύσκολο διαγώνισμα, για κάτι που σας απασχολεί στην τηλεόραση όπως σειρές και ταινίες.

Δώσε λίγη βάση και άκου τι συζητάνε μεταξύ τους και βρες κοινά θέματα από πριν. Δεν χρειάζεται να είσαι τέλειος σε ότι πεις απλά να είσαι άνετος...

ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ.

 Σήκω πάνω και πήγαινε εκεί που κάθεται.. "Γεια, το άκουσες αυτό που έγινε εχθές?" Αφού δεν σε ξέρει τουλάχιστον όχι τόσο καλά θα έχει να κάνει κουβέντα για το θέμα μαζί σου όσο και να το έχει αναλύσει με τις φίλες τις.

 Μετά κάνε κάποιο Κομπλιμέντο Ενδιαφέροντος για κάποιο ρούχο ή αξεσουάρ όπως..
 " Ωραίο το τζινάκι, δανεικό είναι?"!

 Κάνε χαβαλέ με την απάντησή της ακόμη και αν δεν σε πιάσει πες...
" Έλα πλακίτσα σου κάνω. Να σου πω θέλω και εγώ να πάρω ένα κουλ τζιν και σκέφτηκα αφού έχεις ψιλό καλό γούστο να έρθεις μαζί να διαλέξω."

 Μπουμ την κάλεσες να βγείτε αλλά δεν είναι για ραντεβού! και όχι να πεις δεν τρέχει τίποτα είσαι ακόμη στο παιχνίδι.

 Πείραξε την σαν να ήταν κολλητός σου, δεν βρίζουμε ποτέ, αν πει κάτι λάθος ή μπερδέψει τα λόγια της. Αν τελικά αρνηθεί μην κολλήσεις κάτσε 30-40 δευτερόλεπτα και πες ότι βιάζεσαι και φύγε. Αν δεχτεί τότε φύγε κατευθείαν. Έχεις και άλλα πράγματα να κάνεις.

 Πάρε το παραπάνω παράδειγμα και αν σε βολεύει όπως είναι κάνε το πράξη σε 100 γυναίκες μέχρι να μεταλλαχθεί σε μαγική ατάκα. Άλλαξε το ανάλογα με τις ανάγκες σου αν θες. Μην κολλάς αν μάθουν οι φίλοι σου ότι δεν σου έκατσε μια φάση, είσαι πού μπροστά από άλλους εκείνους που δεν κάνουν τίποτα!! Μα πολύ πιο μπροστά.

Αν είσαι ευγενικός και ήρεμος το σίγουρος είναι μια ευγενική αντίδραση και ένα χαμόγελο, πολλά περισσότερα από ότι κέρδισαν όλοι όσοι κώλωσαν!

Αν έχεις μια φίλη ζήτα της να σε βοηθήσει στο στυλ και αν θες δοκίμασε μαζί της τις ατάκες σου. Αν δεν έχεις φίλες κάνε, δεν μπορώ να σου πω πόσο σημαντικό είναι.

"Κάθε χαμένη ευκαιρία είναι μια αποτυχία, κάθε αποτυχία είναι ένα μάθημα! Μάθε να μην χάνεις ευκαιρίες!!"

Κατέβασε το βιβλίο από το tab downloads και θα πάθεις πλάκα με το υλικό που έχω εκεί μέσα, μέχρι τότε μην χάνεις λεπτό βγες έξω και πέρνα καλά. 


 Το ίδιο θέλουν και εκείνες και είπαμε υπάρχουν πάρα πολλές γυναίκες, κάνε λάθη!
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...