Μόνος μου στο κλαμπ?!?


  Αν ρωτήσεις 10 άντρες αν θα πηγαίναν μόνοι τους για ποτό οι 9 θα σου πουν ποτέ και ο ένας ίσως.

Τραγικό λάθος! Το πρώτο που ξεφορτώνεσαι με το να πας μόνος για ποτό είναι η πίεση του κοινωνικού σου κύκλου. Αν για παράδειγμα τα θαλασσώσεις 10 φορές σε ένα μαγαζί δεν έχεις κανέναν να σε δουλεύει.

Είναι δύσκολο στην αρχή το ξέρω αλλά είναι πολύ καλύτερα. Ξέρω τι σκέφτεσαι γιατί το έχω ζήσει και μην σου πω ότι σε ένα βαθμό ακόμη περνάνε από το μυαλό μου ερωτήσεις όπως:

  • “Τι να πάω να κάνω εκεί, δεν ξέρω κανέναν!”
  • “Θα με βλέπουν όλοι να κάθομαι μόνος μου, θα γίνω ρεζίλι.”
  • “Ωραία το ήπια το ποτό μου και τώρα.. να πάρω κι άλλο?”

Κατ αρχήν δεν θα είσαι μόνος σου. Θα έχεις για παρέα όλες τις αιθέριες υπάρξεις του μαγαζιού! Αφού πας και τους μιλήσεις πρώτα εννοείται. Βλέπεις κανένας δεν θα γνωρίζει την ύπαρξή σου μέχρι να του μιλήσεις. Όλοι ασχολούμαστε με τον εαυτούλη μας και όχι με τους άλλους. Οι γυναίκες από την άλλη ασχολούνται με τις γυναίκες και όχι με εμάς.

Ακόμη και αν σε προσέξουν λόγο του γαμάτου στιλ σου ή γιατί έχεις αυτοπεποίθηση είναι υπέρ σου!

Τι κάνεις όμως στο μαγαζί από την στιγμή που θα μπεις μέχρι την ώρα που θα φύγεις, με κάποια από τις αιθέριες υπάρξεις που προανέφερα, ελπίζω! Το παιχνίδι αρχίζει από την πόρτα του μαγαζιού! Χαιρέτα πάντα εγκάρδια και συστήσου με τα παιδιά στην πόρτα. Δεν είναι δράκοι ή “μαλάκες” την δουλειά τους κάνουν.

Μέσα τώρα πάλι συστήσου σε μπάρμαν υπεύθυνους και τσεκαδόρους. Εντάξει όχι σε όλους μαζί, αλλά κατά την διάρκεια της βραδιάς. Γιατί να γνωρίσεις όλους αυτούς; Θα καταλάβεις σε λίγο!

Διάλεξε ένα κεντρικό σημείο σαν βάση. Πάρε ένα ποτό και μην σταθείς λεπτό, καρφί στο πρώτο διαθέσιμο παρεάκι! Εδώ το γεγονός ότι έχει πιάσει κουβεντούλα με τα παιδιά του μαγαζιού σου έχει λύσει την γλώσσα λίγο. Μην σε νοιάζει το στιλ ή η ομορφιά τους.. αυτό που θες είναι να λυθείς εσύ και όσο το σκέφτεσαι δεν θα το κάνεις ποτέ.

Αφήνεις το ποτό σου εκεί και πας για προσέγγιση. Εδώ ελπίζω ότι έχει κάνει κάποια δουλειά με τα όσα έχουμε πει στο kamaki.pro. Το ποτό σου είναι η βάση για να μην είσαι κολλιτσίδας και πηγαινοέρχεσαι.

Εδώ έρχεται η ιδιοφυΐα του πλάνου σου σε εφαρμογή. Με την πρώτη ευκαιρία που θα έχεις μια καλή σύνδεση με ένα παρεάκι βρες και σύστησε τον σερβιτόρο ή τον μπάρμαν ή όποιον άλλον έχεις γνωρίσει μόλις πριν από λίγο!

Όποιος και να είναι κάποιος νέες γνωριμίες με γυναίκες είναι πάντα ευπρόσδεκτες. Ακόμη και αν πεις ότι μόλις τον γνώρισες , ακόμη και αν τον ξέρουν δεν παίζει ρόλο. Έχεις πλέον δείξει ότι είσαι κοινωνικό και όχι απλά κάποιος που τους την πέφτει. Όσο για τον καινούριο φίλο σου σίγουρα θα χαρεί και θα το εκτιμήσει.

Μπορείς μετά να του πεις καθαρά τι κάνεις και να ξέρεις ότι σίγουρα θα παίξει μαζί σου. Ναι θα έχει για υποστήριξη κάποιον “του μαγαζιού”!

Επίσης κάνε γυναίκες φίλες και μην τις βλέπεις όλες σαν σεξ. Είναι πολύ καλό να έχεις γυναίκες για παρέα ενώ έχεις βγει για καμάκι. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο σε ανεβάζει στις γυναίκες του μαγαζιού αυτό.

Μην κολλάς πουθενά ξεκίνα με ένα μαγαζί που πιστεύεις ότι δεν σε νοιάζει αν κάτι πάει “στραβά” και δες το σαν πείραμα. Σου εγγυώμαι ότι θα περάσεις καλά αν δεν κάτσεις στην γωνία μόνος όλο το βράδυ. Το καλύτερο από όλα αυτής της τεχνικής είναι ότι αν ξεκινήσεις δεν σταματά με τίποτα. Δεν είναι εκεί η παρέα σου να σε αποσπά και να κολλάς σε κουβέντες άσχετες μα το στόχο σου.

Άσε τις ιστορίες που θα έχεις να τους πεις και φυσικά όταν δεν σε πιστέψουν τους πας εκεί και τους δείχνεις τι θα πει φιστίκι.. εε.. καμάκι!!




  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...