Τα όπλα του καμακιού!

Όχι δεν πάμε σε πόλεμο αλλά για κυνήγι!

Έχω μιλήσει για το τι πρέπει να κάνεις , τι πρέπει να λες, πως να φέρεσαι και πολλά άλλα. Για το τι πρέπει να κουβαλάς όμως? Φαρέτρα βέλη και τόξο! Πλάκα κάνω, τα δύο βασικότερα πράγματα είναι το κινητό και η ψηφιακή φωτογραφική σου.

Ναι θα μου πεις το κινητό πάντα το έχεις μαζί σου και σχεδόν δεν ζεις χωρίς αυτό. Εδώ τα πράγματα είναι εύκολα απλά πρέπει να το έχεις πάντα φορτισμένο και αν είναι δυνατόν μια δεύτερη μπαταρία!
Γιατί; Μα γιατί αν είσαι μόνος σε ένα μαγαζί θα σου κρατάει παρέα μεταξύ προσεγγίσεων και θα έχεις μέσα σε mp3 τις αυτό-επιβεβαιώσεις σου, για τις οποίες θα μιλήσουμε στο βιβλίο.

Να έχεις και τα ακουστικά του μαζί. Να έχεις κάνα δυο ανεβάστηκα τραγουδάκια μέσα να ακούς να αλλάζεις διάθεση και να ανεβαίνεις ψυχολογικά. Αυτό για το καμάκι έξω, σε μαγαζιά με μουσική σε καλύπτει ο dj!!

Επίσης μπορείς να καταγράφεις τις ατάκες σου, να έχεις κάποιο σκονάκι με ατάκες και άλλες οδηγίες μου και γενικά να το έχεις εξοπλισμένο με ότι θα σε βοηθήσεις στο ..κυνήγι!!

Το κινητό δεν είναι μόνο για να αποθηκεύεις τηλέφωνα, είναι εργαλείο.

Τώρα η φωτογραφική. Ξέρω οι περισσότεροι πλέον έχουμε κινητό με απίστευτες δυνατότητες φωτογραφίας και μια ψηφιακή είναι άλλο ένα αντικείμενο που θα πρέπει να κουβαλάς στην τσέπη.

Θα σου πω σε τι χρειάζεται η ψηφιακή φωτογραφική και αν νομίζεις ότι το κινητό σου σε καλύπτει τότε οκ.


  1. Οι γυναίκες λατρεύουν να ποζάρουν.
  2. Στη μνήμη θα έχεις αποθηκευμένες φώτο από άλλες γυναίκες.
  3. Δεν χαλάς μπαταρία από το κινητό.
  4. Μπορούν όλοι να την πάρουν και να τραβήξουν φωτογραφία με οποιαδήποτε μηχανή.
Ας α δούμε ένα ένα...

Όλες οι γυναίκες είναι ψώνια και ψοφάνε για φωτογραφίες αρκεί να τους το φέρεις με τρόπο. Δυο καλοί τρόποι για να το πετύχεις είναι:
  • Να τους προτείνεις να βγάλετε χαζές γκριμάτσες για να γελάσετε. Εδώ μετά μπορείς να τις σοβαρέψεις και να προτείνεις σαν θέμα φωτογράφισης εκτός από τις αστείες, σοβαρές, ψωνίστηκες και ρομαντικές πόζες.
  • Να αρπάξεις την ευκαιρία όταν βγάλουν με την δικιά τους φωτογραφική και να προτείνεις να βγάλετε και μα την δικιά σου. Είπαμε είναι ψώνια, όλες έχουν μια.
Αφού πλέον έχεις φωτογραφίες τους ή θα σου τις ζητήσουν ή θα τους προτείνεις εσύ να τις δώσεις. Πως αλλιώς αν όχι μέσο facebook ή e-mail...! 

Πάντα θα ρωτάς αν θέλουν να βάλεις τις φώτο τους στο facebook και ποτέ δεν τις επισημαίνεις εσύ, ας το κάνουν εκείνες, κανόνας.

Στην μνήμη θα κρατάς τις καλύτερες πάντα , έτσι όταν θέλουν να δουν αυτές που βγάλατε μαζί μπορείς να κάνεις "λάθος" και να δείξεις και άλλες φωτογραφίες με άλλες γυναίκες! Αυτό σε κάνει κοινωνικά αποδεκτό από άλλες γυναίκες και ανεβάζει τις μετοχές σου.Θα χρειαστείς μεγάλη μνήμη.. χαχα!

Τι, φοβάσαι μην σε πάρουν χαμπάρι ότι είσαι "καμάκι"; Είπαμε το ξέρουν! Ξεπέρασε το!!!

Ναι ξέρω μπορεί να ακούγεται τραβηγμένο αλλά χρειάζεσαι όλη την μπαταρία στο κινητό σου! Αν είσαι έξω για ώρες και έχεις μηνύματα τηλέφωνα facebook, e mail και ότι άλλο κάνεις με αυτό να τραβάς και φωτογραφίες είναι απώλεια ενέργειας.

Το βασικότερο όλων είναι ότι με μια φωτογραφική όλοι μπορούν να τραβήξουν μια φωτογραφία, όταν από την άλλη κάθε κινητό έχει άλλη διαδικασία και αλλού το κουμπάκι που τραβάς την φωτογραφία και πάει λέγοντας.

Κάπου διάβασα ότι από την πρώτη φωτογραφική που έβαλε  κουμπί για το κλείστρο όλες οι υπόλοιπες το έχουν στο ίδιο σημείο, πάνω δεξιά! Ακόμη και έτσι όλοι σχεδόν ρωτούν ποιο είναι το σωστό κουμπί, φαντάσου τι γίνεται που κάθε κινητό έχει άλλο κουμπί για το κλείστρο.

Εγώ δεν την ξεχνάω ποτέ και ακόμη και το καλοκαίρι την κουβαλάω παντού. Είναι πλέον εργαλείο και με βοηθάει και στο να θυμάμαι ποια είναι η καθεμία. Αν νομίζεις ότι δεν θα έχεις τέτοιο πρόβλημα κάνεις λάθος. Η επιτυχία σου με τις γυναίκες είναι στα χέρια σου.

Μην κάθεσαι άλλο και μην ακούσω δικαιολογία τώρα του τύπου, "Δεν έχω φωτογραφική, θα αρχίσω καμάκι όταν πάρω!" Αυτά σε κανέναν άλλο που δεν τα ξέρει!

  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...