Πως να αγγίξεις σωστά μια γυναίκα!


Ένα από τα πράγματα που έχω μάθει και με πήγε από το “εντάξει” στο “πολύ καλός” με τις γυναίκες είναι το να ξέρω πότε και πώς να αγγίξω μια γυναίκα.

Μπορείς να δεις σε ποιο βαθμό κάποιος καταλαβαίνει μια έννοια από τι ερωτήσεις κάνει πάνω στο θέμα. Για παράδειγμα, η πρώτη ερώτηση που συνήθως τίθεται είναι, "Τι; Τι πρέπει να κάνω; Τι πρέπει να κάνω εδώ; Πρέπει να κάνω αυτό ή αυτό; Πες μου τι να κάνω, και θα το κάνω. "

Το δεύτερο ερώτημα είναι, "Πώς; Πώς μπορώ να κάνω; Δώσε μου μια βήμα-προς-βήμα διαδικασία έτσι θα μπορέσω να καταλάβω πώς να το κάνω. "

Το τρίτο ερώτημα θα μπορούσε να είναι, "Γιατί; Γιατί να το κάνω αυτό; Θέλω να καταλάβω την έννοια πίσω από 'όλο αυτό και έτσι να προσθέσω μου το δικό του στυλ." Αυτό είναι ένα βήμα προς το επίπεδο της δεξιοτεχνίας.
Και η ερώτηση του γκουρού είναι, "Πότε; Πότε πρέπει και πότε δεν πρέπει να το κάνω αυτό;" Κάποιος που έχει κατακτήσει μια έννοια θέλει μόνο να ξέρει πότε πρέπει να την χρησιμοποιήσει και πότε όχι.

Έτσι, εδώ, θα προσπαθήσω να εξηγήσω πότε και πώς να αγγίζεις μια γυναίκα για να σου επιτρέψει να φτάσεις στο επίπεδο της ερωτική έλξης, σύνδεσης και σεξουαλικής κλιμάκωσης γρήγορα ... και με ένα πραγματικά δυναμικό τρόπο, όπου θα νιώθει εμπιστοσύνη και άνεση μαζί σου.

Μου πήρε πολύ καιρό κάνοντας λάθη στα αγγίγματα ή αλλιώς “Κίνο”. Έγραφα τι έκανα σωστό και τι λάθος και έψαχνα να βρω τι δουλεύει και τι όχι και ποια είναι τα κοινά σημεία, είτε σωστά είτε λάθος. Μου πήρε αρκετό καιρό για να καταλάβω πως δουλεύει το άγγιγμα μου σε μια γυναίκα. Σαν αποτέλεσμα όλης αυτής της έρευνα που έκανα είναι πιστεύω ένα πολύ καλό και εύκολο σύστημα
που σε βοηθάει να καταλάβεις το πότε που και πως να αγγίξεις μια γυναίκα.

Δημιούργησα ένα σύστημα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις αμέσως. Απλά ακολουθήστε αυτούς γενικούς κανόνες και όταν τους κατανοήσεις και εφαρμόσεις, θα μπορείς πραγματικά να κατανοήσεις το τι σημαίνει να μπορείς αγγίξεις μια γυναίκα με το σωστό τρόπο για να την προσελκύσεις σεξουαλικά.

Το άγγιγμα είναι ο νούμερο ένα λόγος για τον οποίο πολλοί μπαίνουν στην “Ζώνη φιλίας”. Απλώς δεν ξέρω πώς να αγγίξουν μια γυναίκα.
Υπάρχουν τρία βασικά στάδια. Ίδια με τα 3 στάδια της κατάκτησης. Από το άνοιγμα στο κλείσιμο και είναι:
  • Προσέγγιση
  • Σύνδεση
  • Αποπλάνηση
Η Προσέγγιση είναι το στάδιο όπου είσαι περίεργος για εκείνη και να απαντήσεις την ίδια περιέργεια και σε εκείνη για εσένα. 
Η Σύνδεση είναι το στάδιο όπου φτιάχνεις μια βαθύτερη σύνδεση μαζί της και θέλεις να δημιουργήσεις μια “φιλία” και να αποκτήσεις άνεση και εμπιστοσύνη. 
Αποπλάνηση είναι το σεξουαλικό στάδιο, το στάδιο ότι οι περισσότεροι ανυπομονούν να φτάσουν.

Αυτό που θες να κάνεις είναι να αναγνωρίσεις το στάδιο που είσαι. Κατ 'ουσίαν σημαίνει ότι όταν μιλάς με κάποιον, μπορείς να πείς, "Αυτή τη στιγμή, είμαι στο στάδιο της Σύνδεσης," ή "Τώρα, είμαι στο στάδιο της Αποπλάνησης, "ή" είμαι στο στάδιο της Προσέγγισης. "

Όταν θα μπορείς να το κάνεις αυτό σε κάθε συνομιλία, τότε θα είσαι έτοιμος
να εφαρμόσεις την επόμενη έννοια:


Αν θες να μάθεις πως να αγγίζεις σωστά μια γυναίκα για να την κερδίσεις απλά κάνε κλικ στο παραπάνω link και διάβασε ή κατέβασε το άρθρο.
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...